Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kwaliteit staal, speciaal voor jou op maat gemaakt.

kwaliteit • maatwerk • vriendschap

shop Coming Soon ⟶

Wat maakt zeestadstaal zo bijzonder

Leerbedrijf

We vinden het belangrijk dat iedereen gelijke kansen heeft. Daarom hebben wij een divers team: Vrouw, man, afkomst, opleidingsniveau etc. 

Handgemaakt

Al het werk dat wij maken is handgemaakt. Het werk kan variëren van functionele objecten zoals meubels en trappen, tot decoratieve objecten zoals onze skylines of beelden.

Poedercoat

Onze poedercoat straat is uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen, waardoor we een superieure afwerking kunnen garanderen die duurzaam en langdurig is

Op maat

Voor al uw maatwerk kunnen wij een oplossing bedenken. Bel ons op om uw idee tot werkelijkheid te brengen.

Stalen items op maat

staal in je interieur te integreren. Staal geeft een moderne en industriële uitstraling aan je huis.
Het kan worden gebruikt in meubels, accessoires en decoratie, en kan een echte statement-piece zijn in een kamer.

Staal is ook een duurzaam materiaal dat jarenlang mee gaat, en het is eenvoudig schoon te houden. Dit maakt het ideaal voor gebruik in drukke delen van het huis, zoals de keuken of de woonkamer.

Bovendien kan staal een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een specifiek ontwerp. Handgemaakt staalwerk kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen en eisen, waardoor het een uniek en persoonlijk accent in je interieur kan zijn.

Als je op zoek bent naar een manier om een moderne en industriële sfeer te creëren in je huis, is staalwerk zeker een goede optie om te overwegen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste stukken en het integreren ervan in je interieur.

Bekijk binnenkort hier⟶

Staal accesoires

Vind hier alle accessoires die Zeestadstaal maakt.

Shop Coming Soon ⟶