Op de jaarlijkse stagebedankdag van Praktijkschool de Pijler is het bedrijf Zeestad Staal verkozen tot stagebedrijf van het jaar 2015/2016. Uit meer dan honderd stagebedrijven is Het bedrijf van Raymond Groen verkozen tot de beste en daar hij is hij best trots op!

Raymond Groen (links) neemt de award in ontvangst van stagecoördinator Jarscha van Wees

stagebedrijf-van-het-jaar_04
“Raymond geeft een fantastische begeleiding aan de kinderen die hier stage lopen. De bevlogenheid en de manier waarop hij met leerlingen van de Pijler omgaat heeft ons uiteindelijk de doorslag gegeven”, benadrukt Jarscha. “Het is voor mij bijna een roeping” vult Raymond aan, “Ik vind het geweldig om te zien hoe iemand hier zonder zelfvertrouwen binnenkomt en met opgeheven hoofd weer vertrekt, dat geeft zo’n fantastisch goed gevoel!” Het samenwerken met jongeren lijkt Raymond op het lijf geschreven en hij wil bij hen het talent eruit halen wat er in zit. Het werken met staal is zijn passie maar dat hij in zijn bedrijf ook kinderen kan begeleiden en motiveren waardoor ze op alle vlakken groeien, is een mooie bonus. “Dit is dan ook een fantastisch stuk waardering van Praktijkschool de Pijler en ben er heel erg blij” aldus een trotse Raymond.

Het bedrijf Zeestad Staal

Het bedrijf produceert niet alleen voor de zakelijke markt maar ook particulieren kunnen hier terecht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verwerken van alle soorten metaal en beschikken over een eigen poedercoatstraat. Ook voor individueel coatingwerk, bijvoorbeeld velgen of fiets- en brommerframes kunt u bij hun terecht. Nog niet bekend met dit bedrijf? Neem eens een kijkje op de website of volg ze op facebook.

stagebedrijf-van-het-jaar_05
Producten worden klaargemaakt voor verzending
stagebedrijf-van-het-jaar_02

De award zal een mooie plek krijgen in het bedrijf